Deze zomervakantie aan de slag met energie besparen? Vraag een energiecoach om hulp! Een energiecoach is een vrijwilliger die jou kosteloos en vrijblijvend op weg kan helpen met energie besparen. Er zijn coaches actief door de hele Achterhoek en ook deze zomermaanden gaan ze aan de slag om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden van energie besparen.

De energiecoach kan je helpen om inzicht in je energieverbruik en energierekening te krijgen. Samen met jou kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in je huis, de hoeveelheid water die je verbruikt, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan kan de hij of zij je meteen voorzien van handige bespaartips! Met simpele maatregelen kun je al snel honderden euro’s per jaar kunnen besparen.

Je kunt zowel als woningeigenaar als huurder een gratis energiecoach gesprek aanvragen. Dit kan via Energieloket Achterhoek of bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met 0314 – 820 360.