Dit jaar de energierekening echt aanpakken? Pak het dan groots aan! Isoleer uw huis makkelijk en betrouwbaar en doe mee aan de Achterhoekse isolatieactie. Krijg voordelig advies op maat van een onafhankelijke specialist, ontvang offertes op maat van partijen uit de Achterhoek en omgeving en krijg hulp bij de subsidieaanvraag.

Ga nu betrouwbaar aan de slag en doe voor een klein bedrag mee met de Achterhoekse isolatieactie. Ga voor isolerend glas en vloer-, spouw- of dakisolatie. Door Achterhoekers voor Achterhoekse woningeigenaren.

 

Energieloket Achterhoek

De Achterhoekse isolatieactie is een initiatief van het Energieloket Achterhoek en krijgt steun van 8 Achterhoekse gemeenten. Op dit moment loopt de actie onder meer in onze gemeente. De actie is speciaal voor Achterhoekse huizenbezitters die hun huis slim effectief en betaalbar willen verduurzamen. Zo pak je de energierekening groots aan.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.energieloketachterhoek.nl/pakan. Of mail uw vraag naar programmaleider Erik Stemerding, via erik.stemerding@agem.nl.