Wilt u deze zomervakantie aan de slag met het besparen van energie? Vraag een energiecoach om hulp! Een energiecoach is een vrijwilliger die u kosteloos en vrijblijvend op weg kan helpen met energie besparen. Er zijn coaches actief door de hele Achterhoek. Ook deze zomermaanden gaan ze aan de slag om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing.

Handige bespaartips

De energiecoach kan u helpen om inzicht in uw energieverbruik en energierekening te krijgen. Samen met u kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in uw huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Op basis daarvan kan de energiecoach u meteen handige bespaartips geven! Met simpele maatregelen kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen.

Meteen aanvragen

Maak een afspraak met een energiecoach. U kunt zowel als woningeigenaar als huurder een gratis energiecoachgesprek aanvragen. Dit kan via Energieloket Achterhoek op www.energieloketachterhoek.nl. Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen naar (0314) 82 03 60.