Om u te helpen bij het besparen van energie hebben we samen met woningcorporaties ProWonen en De Woonplaats en Energieloket Achterhoek de handen ineengeslagen en Energiebespaarboxen samengesteld. Deze zitten vol producten waarmee u eenvoudig kunt besparen op uw energie(kosten).

De boxen komen vanuit een landelijke subsidie: de RREW-regeling. De boxen zijn speciaal bedoeld voor huurders en voor huiseigenaren met een WOZ-waarde van maximaal € 205.000,-. Woont u in de gemeente Oost Gelre en hoort u bij deze doelgroep, dan krijgt u een brief thuisgestuurd met daarin informatie hoe u de Energiebespaarbox online kunt bestellen. Ook kunt u dan een afspraak maken om hem op te halen. Er zijn vier verschillende soorten boxen. Zij helpen bij het besparen van gas, elektriciteit, water en een mix van deze drie.

Persoonlijke code

Heeft u een brief met persoonlijke code ontvangen? Dan kunt u een gratis Energiebespaarbox ter waarde van € 60,– aanvragen! (Deze actie geldt dus alleen voor huishoudens die een uitnodigingsbrief met persoonlijke code hebben ontvangen). Met de persoonlijke code kunt u één van de vier gratis boxen bestellen en ophalen op een locatie in de gemeente. Dus houd uw brievenbus goed in de gaten, want er is maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar en op=op!
Reserveer uw Energiebespaarbox vóór 27 maart via Energieloket Achterhoek.

Heeft u nog vragen?  Dan kunt u bellen met de klantenservice van Energieloket Achterhoek. Bel daarvoor: 0314- 820 360.

Energiebespaarbox AGEM