Zaterdag 18 november houden Zonnig Zieuwent en Duurzaam Lievelde een bijeenkomst over energie. De informatiebijeenkomst is voor alle inwoners van Oost Gelre. Het start om 15.00 uur bij het Sourcy Center, Zegendijk 3a in Zieuwent.

Energietransitie

De energiecorporaties willen inwoners deze middag bewustmaken van de mogelijkheden van duurzame energie. Daarnaast willen ze mensen wegwijs maken in het woud van energiecontracten. Ook is het doel om ze te stimuleren een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst. Streekenergie VanOns en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie geven informatie en beantwoorden vragen.

Klimaatburgemeester

Barend Wassink, klimaatburgemeester, moedigt alle inwoners van Oost Gelre aan om deel te nemen. “Dit is een fantastische kans om op een leuke en inspirerende wijze meer te leren over de energietransitie. Er gaat veel veranderen in de energiewereld en daar krijgt iedere inwoner mee te maken. Alleen door samen nu de juiste keuzes te maken, kunnen we zelf de regie houden.”

Aanmelden

De toegang tot de informatiebijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via info@zonnigzieuwent.nl of info@duurzaamlievelde.nl.