Broedt u al langer op een geweldig idee waarmee u de Achterhoek een beetje duurzamer kunt maken? Heeft u een (financieel) steuntje in de rug nodig om de volgende stap te kunnen zetten? Dan is de eerste editie van het Ideeënnest van de Achterhoekse Energiebeweging uw call to action. Dus kom ook in beweging. En meld uw initiatief aan voor het Ideeënnest.

Ideeënnest

Er zijn al mooie duurzame initiatieven in de Achterhoek. Maar we zijn er nog lang niet. Door mee te doen met de Achterhoekse Energiebeweging zet u zich in om de energietransitie te versnellen. Het Ideeënnest stimuleert ideeën, groot en klein, die bijdragen aan een energieneutrale Achterhoek. Iedereen kan een initiatief voorstellen, als het maar bijdraagt aan deze ambitie.

Stuur uw idee in!

U doet mee door uw idee in te sturen via Achterhoekse energie beweging. Dat kan nog tot 31 oktober 2024. Doe mee en wie weet krijgt u de kans om uw duurzame droom werkelijkheid te maken. Kijk op deze website ook voor meer informatie over de Achterhoekse Energiebeweging. Maar ook het Ideeënnest en de spelregels om mee te doen.